Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso na divokém koření)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 896 kJ /
1 409 kcal
Bílkoviny139,57 g
– z toho živočišné bílkoviny137,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky82,41 g
– nasycené42,34 g
– nenasycené38,00 g
–– mononenasycené32,56 g
–– polynenasycené5,44 g
––– omega 30,28 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 1,15 g
Sůl2,75 g
Sacharidy24,73 g
– cukry19,48 g
––– laktóza1,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 600 g
sůl Sůl mořská
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (podle kyselosti) Cukr bílý 7.5 g
2 2 střední bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička mletého divokého koření (nové koření, černý pepř, jalovec, sušený tymián, oregano) Nové koření
hovězí vývar na podlévání Vývar hovězí
3-4 lžíce 3-4 lžíce smetany - 30% Créme Fraiche Creme fraiche 33% 52.5 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
brusinky k podávání Brusinky zavařené
citron k podávání Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.