Nutriční hodnoty (Hovězí maso na divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
Tuky | 82,41 g |
– nasycené | 42,34 g |
– nenasycené | 38,00 g |
–– mononenasycené | 32,56 g |
–– polynenasycené | 5,44 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 24,73 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 1,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (podle kyselosti) | Cukr bílý | 7.5 g |
2 2 střední bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička mletého divokého koření (nové koření, černý pepř, jalovec, sušený tymián, oregano) | Nové koření | |
hovězí vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce smetany - 30% Créme Fraiche | Creme fraiche 33% | 52.5 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
brusinky k podávání | Brusinky zavařené | |
citron k podávání | Citrón čerstvý |