Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s jablky a kysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 451 kJ / 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 34,76 g |
| – nasycené | 21,51 g |
| – nenasycené | 11,89 g |
| –– mononenasycené | 9,06 g |
| –– polynenasycené | 2,83 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 11,94 g |
| Cholesterol | 52 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 47,98 g |
| – cukry | 37,52 g |
| ––– laktóza | 7,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 červené řepy (vařené a oloupané) | Červená řepa čerstvá | |
| 100 g 100 g žervé | Žervé | 100 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |