Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka se zeleninou a bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 592 kJ /
620 kcal
Bílkoviny17,94 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,94 g
Tuky36,98 g
– nasycené11,04 g
– nenasycené21,99 g
–– mononenasycené18,85 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,12 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 416 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy43,74 g
– cukry19,38 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g dýně (máslová i jiná) Dýně čerstvá 80 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
70 g 70 g pórku Pórek čerstvý 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 1/2 malé cukety Cuketa čerstvá 50 g
10-12 10-12 cherry rajčat Rajčata cherry 330 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty Protlak rajčatový
20 g 20 g bulguru Pšeničný bulgur 20 g
200 200 g červených fazolí z konzervy Fazole červená ledvina
tymián (nejlépe čerstvý) Tymián sušený
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
30 g 30 g sýra Grana Padano Parmezán 30 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (nebo voda) Vývar masový
chilli paprička (podle chuti, nemusí být) Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.