Nutriční hodnoty (Fazolová polévka se zeleninou a bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
Tuky | 36,98 g |
– nasycené | 11,04 g |
– nenasycené | 21,99 g |
–– mononenasycené | 18,85 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 43,74 g |
– cukry | 19,38 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g dýně (máslová i jiná) | Dýně čerstvá | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 1/2 malé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
10-12 10-12 cherry rajčat | Rajčata cherry | 330 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty | Protlak rajčatový | |
20 g 20 g bulguru | Pšeničný bulgur | 20 g |
200 200 g červených fazolí z konzervy | Fazole červená ledvina | |
tymián (nejlépe čerstvý) | Tymián sušený | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
30 g 30 g sýra Grana Padano | Parmezán | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
chilli paprička (podle chuti, nemusí být) | Chilli paprička čerstvá |