Nutriční hodnoty (Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 301 kJ / 789 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 16,25 g |
| – nasycené | 4,33 g |
| – nenasycené | 6,94 g |
| –– mononenasycené | 3,52 g |
| –– polynenasycené | 3,41 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 12,81 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 66,62 g |
| – cukry | 31,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 malých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |