Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 301 kJ /
789 kcal
Bílkoviny88,83 g
– z toho živočišné bílkoviny80,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,90 g
Tuky16,25 g
– nasycené4,33 g
– nenasycené6,94 g
–– mononenasycené3,52 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,26 g
Vláknina12,81 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 435 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy66,62 g
– cukry31,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
kousek kousek špeku Špek
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
6 6 malých rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.