Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Recept na pečenáče z cuket)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 363 kJ /
1 521 kcal
Bílkoviny94,08 g
– z toho živočišné bílkoviny74,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,40 g
Tuky51,46 g
– nasycené29,16 g
– nenasycené17,67 g
–– mononenasycené14,39 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,68 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 35,95 g
Sůl89,13 g
Sacharidy161,10 g
– cukry78,00 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,3 kg 1,3 kg menších (mladých) cuket Cuketa čerstvá 1299.9999523162842 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 g 200 g tresky Treska filet 200 g
200 g 200 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
strouhanka na obalení pečenáčů Strouhanka pšeničná
2 2 polévkové lžíce solamylu Bramborový škrob
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 KL 1 KL citronového pepře Pepř černý 5 g
1 KL 1 KL mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 5 g
1/2 KL 1/2 KL kajenského pepře Chilli paprička mletá 2.5 g
sůl Sůl mořská
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
70 g 70 g soli Sůl mořská 70 g
45 g 45 g krupicového cukru Cukr bílý 45 g
0,5 l 0,5 l octa Ocet lihový 500 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
20 kuliček 20 kuliček černého pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
1 1 hřebíček Hřebíček
kolečka kolečka mrkve Mrkev čerstvá
plátek plátek cibule Cibule čerstvá
plátek plátek křenu Křen čerstvý
větvička větvička kopru Kopr nať čerstvý
pár lístků lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.