Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem, mátou a mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 546 kJ /
370 kcal
Bílkoviny14,09 g
– z toho živočišné bílkoviny11,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,42 g
Tuky28,18 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené19,95 g
–– mononenasycené17,23 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,07 g
Vláknina4,73 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy13,68 g
– cukry10,92 g
––– laktóza6,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 250 g
140 g 140 g řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 140 ml
1 PL 1 PL octa z vinných hroznů Hroznové víno čerstvé
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
kopr Kopr nať čerstvý
máta Máta peprná list čerstvá
plátky mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.