Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem, mátou a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 546 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,42 g |
Tuky | 28,18 g |
– nasycené | 7,64 g |
– nenasycené | 19,95 g |
–– mononenasycené | 17,23 g |
–– polynenasycené | 2,72 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 13,68 g |
– cukry | 10,92 g |
––– laktóza | 6,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 250 g |
140 g 140 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 140 ml |
1 PL 1 PL octa z vinných hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
plátky mandlí | Mandle loupané |