Nutriční hodnoty (Domácí kečup 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 591 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,80 g |
| Tuky | 7,15 g |
| – nasycené | 1,62 g |
| – nenasycené | 3,84 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 2,56 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 55,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 330,30 g |
| – cukry | 289,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
| 2 KL 2 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 KL 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |