Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup 1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 591 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny23,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,80 g
Tuky7,15 g
– nasycené1,62 g
– nenasycené3,84 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené2,56 g
––– omega 30,07 g
Vláknina55,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,00 g
Sacharidy330,30 g
– cukry289,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
250 g 250 g jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
150 ml 150 ml octa Ocet lihový 150 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 KL 2 KL soli Sůl mořská 16 g
2 KL 2 KL sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
1 KL 1 KL pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
5 5 hřebíčků Hřebíček
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.