Nutriční hodnoty (Domácí kečup 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 591 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,80 g |
Tuky | 7,15 g |
– nasycené | 1,62 g |
– nenasycené | 3,84 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 2,56 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 55,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 330,30 g |
– cukry | 289,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
250 g 250 g jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
2 KL 2 KL soli | Sůl mořská | 16 g |
2 KL 2 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 KL 1 KL pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |