Nutriční hodnoty (Mangold s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 56,64 g |
| – nasycené | 11,78 g |
| – nenasycené | 30,90 g |
| –– mononenasycené | 23,76 g |
| –– polynenasycené | 7,14 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 4,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých listů mangoldu (i s řapíkem) | Mangold | |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |