Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 914 kJ / 1 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 138,56 g |
– nasycené | 73,35 g |
– nenasycené | 56,48 g |
–– mononenasycené | 47,64 g |
–– polynenasycené | 8,84 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 976 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,36 g |
Sacharidy | 82,87 g |
– cukry | 57,57 g |
––– laktóza | 18,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
1 1 batát | Batáty neloupané | |
4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 2 oddenky kurkumy | Kurkuma mletá |