Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 391 kJ / 1 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 97,42 g |
| – nasycené | 12,41 g |
| – nenasycené | 76,46 g |
| –– mononenasycené | 21,80 g |
| –– polynenasycené | 54,66 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 17,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g celeru (bulvy) | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 120 ml 120 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 120 g |