Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a tatarkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 391 kJ /
1 050 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky97,42 g
– nasycené12,41 g
– nenasycené76,46 g
–– mononenasycené21,80 g
–– polynenasycené54,66 g
––– omega 31,24 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,24 g
Sůl3,00 g
Sacharidy24,00 g
– cukry17,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celeru (bulvy) Celer bulva čerstvá 300 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
120 ml 120 ml tatarské omáčky Tatarská omáčka 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.