Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 391 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
Tuky | 97,42 g |
– nasycené | 12,41 g |
– nenasycené | 76,46 g |
–– mononenasycené | 21,80 g |
–– polynenasycené | 54,66 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 17,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g celeru (bulvy) | Celer bulva čerstvá | 300 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
120 ml 120 ml tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 120 g |