Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 84,08 g |
| – nasycené | 41,04 g |
| – nenasycené | 42,04 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,04 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové srdce | Srdce vepřové | |
| 5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| cibule (velká, nakrájená na drobno) | Cibule čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisované) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| kmín | Kmín | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská |