Nutriční hodnoty (Grenadýr s klobásou a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 952 kJ / 1 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,91 g |
| Tuky | 44,77 g |
| – nasycené | 22,03 g |
| – nenasycené | 20,57 g |
| –– mononenasycené | 14,02 g |
| –– polynenasycené | 6,56 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 31,90 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 289,15 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 300 g 300 g uvařených těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 150 g 150 g pikantní klobásy | Klobása | 150 g |
| 200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |