Nutriční hodnoty (Bramborovo zelné třepáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 654 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| kyselé zelí o váze brambor (přibližně) | Zelí bílé kvašené | |
| 2-3 2-3 velké hrsti hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička steakového koření (nebo jiného dobrého) | Koření Argentina | |
| olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |