Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový dezert z pánve se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 451 kJ /
2 259 kcal
Bílkoviny36,57 g
– z toho živočišné bílkoviny16,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,43 g
Tuky76,63 g
– nasycené10,72 g
– nenasycené57,37 g
–– mononenasycené39,54 g
–– polynenasycené17,83 g
––– omega 34,67 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 647 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy306,79 g
– cukry182,96 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
máslo Máslo kravské
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
140 g 140 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
máslo na pánev Máslo kravské
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.