Nutriční hodnoty (Hruškový dezert z pánve se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 451 kJ / 2 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,43 g |
Tuky | 76,63 g |
– nasycené | 10,72 g |
– nenasycené | 57,37 g |
–– mononenasycené | 39,54 g |
–– polynenasycené | 17,83 g |
––– omega 3 | 4,67 g |
Vláknina | 35,40 g |
Cholesterol | 647 mg |
Sodík | 145 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 306,79 g |
– cukry | 182,96 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
máslo | Máslo kravské | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
140 g 140 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
máslo na pánev | Máslo kravské | |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |