Nutriční hodnoty (Vepřové ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 688 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 22,87 g |
– nasycené | 3,57 g |
– nenasycené | 15,87 g |
–– mononenasycené | 12,11 g |
–– polynenasycené | 3,76 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 25,40 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 300 g |
1 lžice 1 lžice oleje | Olej řepkový | 11 ml |
30 g 30 g cibule | Cibule čerstvá | 30 g |
150 g 150 g sterilované fazolky | Zelenina směs sterilovaná | 150 g |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
1 lžice 1 lžice kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
0,5 dl 0,5 dl červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |