Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 688 kJ /
642 kcal
Bílkoviny71,62 g
– z toho živočišné bílkoviny68,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,22 g
Tuky22,87 g
– nasycené3,57 g
– nenasycené15,87 g
–– mononenasycené12,11 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,96 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,65 g
Sacharidy25,40 g
– cukry13,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové panenky Vepřová panenka 300 g
1 lžice 1 lžice oleje Olej řepkový 11 ml
30 g 30 g cibule Cibule čerstvá 30 g
150 g 150 g sterilované fazolky Zelenina směs sterilovaná 150 g
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1 lžice 1 lžice kečupu Kečup sladký 15 ml
0,5 dl 0,5 dl červeného vína Víno červené suché 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.