Nutriční hodnoty (Holubce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 226,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,98 g |
| Tuky | 59,55 g |
| – nasycené | 15,34 g |
| – nenasycené | 28,11 g |
| –– mononenasycené | 22,85 g |
| –– polynenasycené | 5,25 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 28,60 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 4,72 g |
| Sůl | 11,56 g |
| Sacharidy | 508,40 g |
| – cukry | 48,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlávka zelí (průměr cca 16-18 cm) | Zelí bílé čerstvé | |
| 750 g 750 g mletého vepřového masa (plec nebo krkovice 80% v kombinaci s bůčkem 20%) | Vepřová plec | 750 g |
| 600 g 600 g rýže | Rýže bílá | 600 g |
| 2 2 vrchovaté lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 hranolky špeku (jako na špikování) | Hranolky fritované | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |