Nutriční hodnoty (Krkovička na zázvoru a jalovci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
| Tuky | 68,08 g |
| – nasycené | 21,04 g |
| – nenasycené | 32,99 g |
| –– mononenasycené | 25,73 g |
| –– polynenasycené | 7,26 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 8,68 g |
| Cholesterol | 254 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 19,89 g |
| – cukry | 6,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| kousek kousek slaniny (uzený bok) | Špek | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 7 kuliček 7 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 lžičky 2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tmavá jíška na zahuštění (podle potřeby) | Jíška tmavá instantní |