Nutriční hodnoty (Sloní žrádlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 177 kJ / 1 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
| Tuky | 125,84 g |
| – nasycené | 61,78 g |
| – nenasycené | 62,58 g |
| –– mononenasycené | 31,01 g |
| –– polynenasycené | 31,58 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 4,93 g |
| Sůl | 12,05 g |
| Sacharidy | 66,40 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kabanosu | Párek vepřový | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíci 1 lžíci octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce obyčejné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 2 kostky 2 kostky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| malá majonéza | Majonéza |