Nutriční hodnoty (Krevety s rajčatovou krémovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 396 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 31,07 g |
– nasycené | 9,21 g |
– nenasycené | 21,49 g |
–– mononenasycené | 18,66 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 10,24 g |
– cukry | 7,04 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 20 loupaných středních krevet | Krevety loupané | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžička 1 lžička rajčatové pasty | Protlak rajčatový | |
2 lžíce 2 lžíce crème fraîche | Creme fraiche 33% | 30 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 porce 2 porce těstovin (podle chuti) | Těstoviny pšeničné |