Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevety s rajčatovou krémovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 396 kJ /
334 kcal
Bílkoviny2,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky31,07 g
– nasycené9,21 g
– nenasycené21,49 g
–– mononenasycené18,66 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy10,24 g
– cukry7,04 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 20 loupaných středních krevet Krevety loupané
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 větší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžička 1 lžička rajčatové pasty Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce crème fraîche Creme fraiche 33% 30 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
2 porce 2 porce těstovin (podle chuti) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.