Nutriční hodnoty (Domácí kachna na zázvoru a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 126 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,01 g |
| Tuky | 1,62 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 20,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,33 g |
| – cukry | 37,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | 2.5 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |