Nutriční hodnoty (Čokoládovo-mangový dortík s karamelem, krémem z mascarpone a šlehačky s dračím ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 268 kJ / 6 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,80 g |
Tuky | 391,15 g |
– nasycené | 188,99 g |
– nenasycené | 190,75 g |
–– mononenasycené | 153,26 g |
–– polynenasycené | 37,49 g |
––– omega 3 | 11,28 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 600,44 g |
– cukry | 428,24 g |
––– laktóza | 30,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 1 mandlový cukr | Cukr bílý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200-230 ml 200-230 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 215 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
60 g 60 g kakaa | Kakao prášek | 60 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g karamelu | Karamel | 150 g |
2 2 manga | Mango čerstvé | |
600 g 600 g mascarpone | Mascarpone | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru může být i více, podle chuti) | Cukr bílý | 50 g |
1 1 smetana - 36% | Smetana kravská sladká 12% | |
5 plátků 5 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
potravinářská barva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 1 dračí ovoce (Pitahaya) | Jahody čerstvé |