Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-mangový dortík s karamelem, krémem z mascarpone a šlehačky s dračím ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 268 kJ /
6 278 kcal
Bílkoviny79,47 g
– z toho živočišné bílkoviny48,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,80 g
Tuky391,15 g
– nasycené188,99 g
– nenasycené190,75 g
–– mononenasycené153,26 g
–– polynenasycené37,49 g
––– omega 311,28 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 931 mg
Sodík 915 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy600,44 g
– cukry428,24 g
––– laktóza30,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
1 1 mandlový cukr Cukr bílý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200-230 ml 200-230 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 215 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
60 g 60 g kakaa Kakao prášek 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g karamelu Karamel 150 g
2 2 manga Mango čerstvé
600 g 600 g mascarpone Mascarpone 600 g
2 lžíce 2 lžíce cukru může být i více, podle chuti) Cukr bílý 50 g
1 1 smetana - 36% Smetana kravská sladká 12%
5 plátků 5 plátků želatiny Želatina vepřová
potravinářská barva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 1 dračí ovoce (Pitahaya) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.