Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s paprikovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
| Tuky | 3,85 g |
| – nasycené | 1,32 g |
| – nenasycené | 2,12 g |
| –– mononenasycené | 1,01 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 21,45 g |
| Cholesterol | 4 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 44,95 g |
| – cukry | 35,23 g |
| ––– laktóza | 1,63 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu mletého šafránu | Šafrán sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| 400 g 400 g nakládané kapie (nebo červených paprík) | Paprika červená čerstvá | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |