Nutriční hodnoty (Mexická kuřecí stehna s francouzskými cibulkami na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 161 kJ / 1 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,24 g |
Tuky | 173,40 g |
– nasycené | 38,59 g |
– nenasycené | 134,26 g |
–– mononenasycené | 116,07 g |
–– polynenasycené | 18,19 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 13,21 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 4,86 g |
Sůl | 11,86 g |
Sacharidy | 42,98 g |
– cukry | 27,85 g |
––– laktóza | 0,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky koření na steak | Koření Argentina | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 7.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce mexického koření | Koření Argentina | |
2 lžičky 2 lžičky salsy medium | ||
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
100-150 ml 100-150 ml portského vína (Porto Tawny) | Víno portské | 125 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžíce 1 lžíce Aromatu | ||
2 2 kuřecí stehna bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
2 porce 2 porce rýže | Rýže bílá | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
350 ml 350 ml vařící vody (během vaření ještě přilévat) | Voda | 350 ml |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
30-40 g 30-40 g másla | Máslo kravské | 35 g |
1 sklenice 1 sklenice cibulek | Cibulka jarní čerstvá |