Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mexická kuřecí stehna s francouzskými cibulkami na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 161 kJ /
1 950 kcal
Bílkoviny6,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,24 g
Tuky173,40 g
– nasycené38,59 g
– nenasycené134,26 g
–– mononenasycené116,07 g
–– polynenasycené18,19 g
––– omega 30,26 g
Vláknina13,21 g
Cholesterol 89 mg
Sodík 4,86 g
Sůl11,86 g
Sacharidy42,98 g
– cukry27,85 g
––– laktóza0,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2 lžičky 2 lžičky koření na steak Koření Argentina 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky grilovacího koření Grilovací koření 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce mexického koření Koření Argentina
2 lžičky 2 lžičky salsy medium
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
100-150 ml 100-150 ml portského vína (Porto Tawny) Víno portské 125 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžíce 1 lžíce Aromatu
2 2 kuřecí stehna bez kůže Kuře stehno s kůží
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
2 porce 2 porce rýže Rýže bílá
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
350 ml 350 ml vařící vody (během vaření ještě přilévat) Voda 350 ml
1/2 1/2 kapie Paprika červená čerstvá 125 g
30-40 g 30-40 g másla Máslo kravské 35 g
1 sklenice 1 sklenice cibulek Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.