Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s cibulí, rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 159 kJ / 1 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 60,35 g |
– nasycené | 26,67 g |
– nenasycené | 20,13 g |
–– mononenasycené | 16,60 g |
–– polynenasycené | 3,53 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,28 g |
Sacharidy | 25,85 g |
– cukry | 19,05 g |
––– laktóza | 4,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky (nebo stehenní) | Kuře prso | 700 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
špetka špetka sušeného oregana | Oregano sušené | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Créme Fraiche | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
60 g 60 g parmezánu (nebo gouda) | Parmezán | 60 g |
máslo na vytření pekáčku (nebo olej) | Máslo kravské |