Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí maso s cibulí, rajčaty a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 159 kJ / 1 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 200,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
| Tuky | 60,35 g |
| – nasycené | 26,67 g |
| – nenasycené | 20,13 g |
| –– mononenasycené | 16,60 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 1,64 g |
| Vláknina | 10,32 g |
| Cholesterol | 966 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 25,85 g |
| – cukry | 19,05 g |
| ––– laktóza | 4,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky (nebo stehenní) | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| špetka špetka sušeného oregana | Oregano sušené | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Créme Fraiche | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| 60 g 60 g parmezánu (nebo gouda) | Parmezán | 60 g |
| máslo na vytření pekáčku (nebo olej) | Máslo kravské |