Nutriční hodnoty (Vlámská karbonáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 233 kJ / 1 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 298,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,26 g |
Tuky | 59,52 g |
– nasycené | 26,32 g |
– nenasycené | 27,02 g |
–– mononenasycené | 25,42 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 20,26 g |
Cholesterol | 630 mg |
Sodík | 798 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 50,06 g |
– cukry | 30,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 silnějších proužků slaniny | Špek | |
1,4 kg 1,4 kg hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 1399.999976158142 g |
3 3 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
2 2 piva (po 300 ml, nejlépe belgické) | Pivo světlé 10ᵒ | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1/2 větvičky 1/2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 větvičky 2 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
6 plátků 6 plátků zázvorového chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1/2 větvičky 1/2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1-2 větvičky 1-2 větvičky tymiánu | Tymián sušený |