Chatařský buřtguláš

Vaclav Fronek Kuchař:

Omáčky 2 názory

56

Suroviny

sušené houby
salámnebo sekaná
maďarský točený salám
trochu brambor
cibule
česnek
sušená paprika
sůl
hrubá mouka
kmín
pepř
Masox
trochu sádla
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Než začneme vařit, namočíme si suš. houby do malého množství vlažné vody.

  2. Na sádle osmahneme na malé kousky nakrájenou uzeninu. Po chvilce dáme nakrájenou cibulku (dost) a ihned trochu česneku. Po malé chvilce přidáme na kostičky nakrájené brambory (ne mnoho - jen aby se neřeklo) a okamžitě přidáme sladkou papriku. Promícháme a zalijeme vodou spolu s namočenými houbami.

  3. Přidáme Masox a dáme trochu pepře a kmínu. Kdo má rád ostré může dát chilli. V trošce vody rozmícháme hrubou mouku spolu se solamylem. Provaříme a dosolíme. U nás se dosoluje česnekovou pastou.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chatařský buřtguláš

  • HankaPu HankaPu

    Vašku,moc pěkné fotky, hlavně ta miska se mi líbí:yes: a buřtgulášek s houbami no mňamka:-D ale já už nemám žádné houby:-! ať už nějaké rostou:-!:-!:-! máš to za bodík:-))

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Takový guláš můžu kdykoli, zvlášť, když je s houbami :-)Bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo