Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s jablky a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 144 kJ / 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,39 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 18,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 48,00 g |
| – cukry | 42,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kedluben | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |