Nutriční hodnoty (Kuřecí pánev s fazolemi v barvách Mexika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 6 925 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 333,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 15,82 g |
– nasycené | 4,27 g |
– nenasycené | 9,23 g |
–– mononenasycené | 5,93 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 40,55 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecí prsou | ||
1200 g 1200 g sterilovaných fazolí (mix barev) | Fazole bílé sterilované | 1200 g |
140 g 140 g sterilované kukuřice (nebo 1 hrnek mražené) | Kukuřice sterilovaná | 140 g |
3 3 papriky (různých barev) | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu (nemusí být) | Kečup sladký | 15 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
kari koření | Kari | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská |