Nutriční hodnoty (Salát se šunkou a korejskou mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 330 kJ / 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 40,48 g |
| – nasycené | 6,67 g |
| – nenasycené | 32,51 g |
| –– mononenasycené | 20,74 g |
| –– polynenasycené | 11,78 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 18,39 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 58,82 g |
| – cukry | 39,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g korejské mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g uzené šunky | Šunka vepřová uzená | 150 g |
| 1-2 1-2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |