Nutriční hodnoty (Šlehačkové cukroví II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 598 kJ / 3 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
| Tuky | 214,00 g |
| – nasycené | 134,30 g |
| – nenasycené | 75,40 g |
| –– mononenasycené | 65,90 g |
| –– polynenasycené | 9,50 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 330,50 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |