Nutriční hodnoty (Ovocný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 323 kJ / 2 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
| Tuky | 131,93 g |
| – nasycené | 74,81 g |
| – nenasycené | 48,40 g |
| –– mononenasycené | 42,20 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 402 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 324,85 g |
| – cukry | 220,75 g |
| ––– laktóza | 13,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| agar na zalití | Agar |