Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie11 323 kJ /
2 706 kcal
Bílkoviny52,67 g
– z toho živočišné bílkoviny35,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,25 g
Tuky131,93 g
– nasycené74,81 g
– nenasycené48,40 g
–– mononenasycené42,20 g
–– polynenasycené6,20 g
––– omega 30,63 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 402 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy324,85 g
– cukry220,75 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
KORPUS
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
KRÉM Smetana kravská sladká 35%
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 pudink Puding v prášku
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
marmeláda Marmeláda jahodová
ovoce Jahody čerstvé
agar na zalití Agar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.