Nutriční hodnoty (Ovocný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 11 323 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 131,93 g |
– nasycené | 74,81 g |
– nenasycené | 48,40 g |
–– mononenasycené | 42,20 g |
–– polynenasycené | 6,20 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 324,85 g |
– cukry | 220,75 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
KORPUS | ||
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
KRÉM | Smetana kravská sladká 35% | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 pudink | Puding v prášku | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
agar na zalití | Agar |