Nutriční hodnoty (Chlupaté knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 236 kJ / 3 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,72 g |
Tuky | 159,65 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 83,11 g |
–– mononenasycené | 66,94 g |
–– polynenasycené | 16,18 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 36,16 g |
Cholesterol | 489 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 15,21 g |
Sacharidy | 410,40 g |
– cukry | 128,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených brambor | Brambor zimní | 400 g |
500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej (podle potřeby) | Olej řepkový | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 oloupané rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
500 g 500 g vařeného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
1 1 velká cibule osmažená do zlatova | Cibule čerstvá | 70 g |