Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčkový ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 691 kJ /
4 228 kcal
Bílkoviny69,81 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,75 g
Tuky137,56 g
– nasycené76,12 g
– nenasycené55,90 g
–– mononenasycené45,90 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,75 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 310 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy667,75 g
– cukry307,25 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 hrnek 1 hrnek ovoce (např. rybíz, ostružiny) Jahody čerstvé 250 g
30 g 30 g tuku na vymazání plechu Margarín 30 g
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.