Nutriční hodnoty (Hrníčkový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 691 kJ / 4 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
| Tuky | 137,56 g |
| – nasycené | 76,12 g |
| – nenasycené | 55,90 g |
| –– mononenasycené | 45,90 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 310 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 667,75 g |
| – cukry | 307,25 g |
| ––– laktóza | 13,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 hrnek 1 hrnek ovoce (rybíz, ostružiny) | Jahody čerstvé | 250 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |