Nutriční hodnoty (Hrníčkový ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 691 kJ / 4 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 137,56 g |
– nasycené | 76,12 g |
– nenasycené | 55,90 g |
–– mononenasycené | 45,90 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 310 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 667,75 g |
– cukry | 307,25 g |
––– laktóza | 13,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 hrnek 1 hrnek ovoce (např. rybíz, ostružiny) | Jahody čerstvé | 250 g |
30 g 30 g tuku na vymazání plechu | Margarín | 30 g |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |