Bůček pečený v marinádě

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

750 g vepřového bůčku bez kůže
velká cibule
marináda
4 stroužky utřeného česneku
3 lžíce zakysané smetany
2 lžíce oleje
2 lžíce dijonské hořčice
chilli pasta podle chuti
lžička uzené papriky
špetička cukru
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na cca 5 cm proužky. Smícháme marinádu ze smetany a zbytkem surovin. Ochutnáme a dochutíme dle svých chutí.

  2. Plátky bůčku naložíme do marinády na 24 hodin. Před pečením maso hodinku předem vytáhneme.

  3. Do pekáčku nakrájíme cibuli a maso i s marinádou uložíme. Podlijeme trochou vody, přikryjeme a pečeme pomalu při 160 st. cca 2 hodinky.

  4. Průběžně je-li třeba podléváme horkou vodou a přeléváme výpekem. Před koncem odkryjeme a dopečeme na barvu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 854 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček pečený v marinádě

Tématické fráze: marinada na buček naložený vepřový bůček pečený marináda na pečený bůček marináda na vepřový bůček pečený buček top recept pečený buček v marinádě búček v marinádě jak naložit bůček na pečení pečený bůček na plátky bůček pečený v marinádě marinády na bucek pečený nalozeny bucek pečený bůček plátky pečený bůček peceny buček marinada naložený a pečený buček vepřový bůček v marinádě pečený bůček s marinádou buček marinada marynada na bucek recept

Zapomněl/a jsem heslo