Nutriční hodnoty (Bramborový tatarák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
| Tuky | 44,57 g |
| – nasycené | 3,09 g |
| – nenasycené | 39,38 g |
| –– mononenasycené | 27,79 g |
| –– polynenasycené | 11,59 g |
| ––– omega 3 | 3,63 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 578 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 58,70 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 brambory (velké uvařené) | Brambor zimní | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 8 plátků 8 plátků chleba (opečeného) | Chléb pšeničný kváskový |