Nutriční hodnoty (Bramborák s kuřecím masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 16,69 g |
– nasycené | 5,06 g |
– nenasycené | 8,07 g |
–– mononenasycené | 5,96 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 43,43 g |
– cukry | 8,41 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
2 2 kuřecí prsa (400-500 g) | Kuře prso | 700 g |
4 plátky 4 plátky sýru eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
olej (na smažení) | Olej řepkový |