Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák s kuřecím masem a sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 423 kJ /
1 057 kcal
Bílkoviny180,87 g
– z toho živočišné bílkoviny176,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky16,69 g
– nasycené5,06 g
– nenasycené8,07 g
–– mononenasycené5,96 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 31,39 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 652 mg
Sodík 549 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy43,43 g
– cukry8,41 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
2 2 kuřecí prsa (400-500 g) Kuře prso 700 g
4 plátky 4 plátky sýru eidam Sýr kravský tvrdý 30%
olej (na smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.