Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 340 kJ / 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
| Tuky | 60,54 g |
| – nasycené | 29,07 g |
| – nenasycené | 30,59 g |
| –– mononenasycené | 24,14 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,60 g |
| – cukry | 10,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězí kýty | Hovězí kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 2 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 60 g 60 g sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
| 1 1 sterilovaná okurka | Okurka polní zavařená |