Nutriční hodnoty (Slovenské pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 312 kJ / 6 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 104,50 g |
| Tuky | 249,86 g |
| – nasycené | 147,10 g |
| – nenasycené | 89,16 g |
| –– mononenasycené | 77,49 g |
| –– polynenasycené | 11,67 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 31,80 g |
| Cholesterol | 1,45 g |
| Sodík | 693 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 774,60 g |
| – cukry | 33,25 g |
| ––– laktóza | 11,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 1000 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g tvarohu v alobalu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| povidla (dle potřeby) | Povidla | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |