Nutriční hodnoty (Japonská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
Tuky | 60,16 g |
– nasycené | 15,60 g |
– nenasycené | 29,80 g |
–– mononenasycené | 21,40 g |
–– polynenasycené | 8,40 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g vlasové nudle | Nudle pšeničné | 120 g |
sůl | Sůl mořská |