Nutriční hodnoty (Japonská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
| Tuky | 60,16 g |
| – nasycené | 15,60 g |
| – nenasycené | 29,80 g |
| –– mononenasycené | 21,40 g |
| –– polynenasycené | 8,40 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 1,77 g |
| Sodík | 3,34 g |
| Sůl | 7,67 g |
| Sacharidy | 94,20 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g šunky | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 120 g 120 g vlasové nudle | Nudle pšeničné | 120 g |
| sůl | Sůl mořská |