Nutriční hodnoty (Rybí filé v kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,51 g |
Tuky | 85,36 g |
– nasycené | 20,15 g |
– nenasycené | 56,61 g |
–– mononenasycené | 36,61 g |
–– polynenasycené | 20,00 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 700 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 60,40 g |
– cukry | 23,03 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg rybího filé,nejlépe pangase | Pangas filet | 500 g |
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce mandlových lupínků | Mandle loupané | 45 g |