Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé v kefíru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 781 kJ /
1 621 kcal
Bílkoviny147,55 g
– z toho živočišné bílkoviny135,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,51 g
Tuky85,36 g
– nasycené20,15 g
– nenasycené56,61 g
–– mononenasycené36,61 g
–– polynenasycené20,00 g
––– omega 30,92 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 700 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy60,40 g
– cukry23,03 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg rybího filé,nejlépe pangase Pangas filet 500 g
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
250 ml 250 ml kefíru Kefír 250 ml
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1 lžíce 1 lžíce bílého vína Víno bílé suché 15 ml
3 lžíce 3 lžíce mandlových lupínků Mandle loupané 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.