Nutriční hodnoty (Rybí filé v kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 147,55 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,51 g | 
| Tuky | 85,36 g | 
| – nasycené | 20,15 g | 
| – nenasycené | 56,61 g | 
| –– mononenasycené | 36,61 g | 
| –– polynenasycené | 20,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,92 g | 
| Vláknina | 5,70 g | 
| Cholesterol | 1,10 g | 
| Sodík | 700 mg | 
| Sůl | 1,63 g | 
| Sacharidy | 60,40 g | 
| – cukry | 23,03 g | 
| ––– laktóza | 18,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg rybího filé,nejlépe pangase | Pangas filet | 500 g | 
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml | 
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 15 ml | 
| 3 lžíce 3 lžíce mandlových lupínků | Mandle loupané | 45 g | 
 
	