Nutriční hodnoty (Opekané kuřecí maso s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 6,40 g |
| – nasycené | 1,71 g |
| – nenasycené | 3,53 g |
| –– mononenasycené | 2,31 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecího masa bez kostí a kůže | Kuře prso | 600 g |
| 200 g 200 g brambor uvařených ve slupce (nejlépe uvařit den předem) | Brambor zimní | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletý kmín nebo drcený kmín | Kmín mletý | |
| 100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |