Nutriční hodnoty (Zelné závitky s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 kJ / 4 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,01 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 ks listů mladého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
šálek šálek uvařené rýže | Rýže bílá | |
lesní houby | Hřib čerstvý | |
jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
tymián | Tymián sušený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cca 150 ml 150 ml zeleninového vývaru nebo bílého vína | Vývar zeleninový | 150 ml |
olej | Olej řepkový |