Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné závitky s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 kJ /
4 kcal
Bílkoviny0,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,01 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 ks listů mladého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
šálek šálek uvařené rýže Rýže bílá
lesní houby Hřib čerstvý
jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
l lžíce lžíce másla Máslo kravské
tymián Tymián sušený
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cca 150 ml 150 ml zeleninového vývaru nebo bílého vína Vývar zeleninový 150 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.