Nutriční hodnoty (Zelné závitky s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 kJ / 4 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,01 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 ks listů mladého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| šálek šálek uvařené rýže | Rýže bílá | |
| lesní houby | Hřib čerstvý | |
| jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| tymián | Tymián sušený | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cca 150 ml cca 150 ml zeleninového vývaru nebo bílého vína | Vývar zeleninový | 150 ml |
| olej | Olej řepkový |