Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj zapékaný květák ve hřbetu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 864 kJ /
2 119 kcal
Bílkoviny93,67 g
– z toho živočišné bílkoviny91,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky182,02 g
– nasycené89,57 g
– nenasycené83,93 g
–– mononenasycené62,12 g
–– polynenasycené21,81 g
––– omega 30,52 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 6,61 g
Sůl16,13 g
Sacharidy24,63 g
– cukry16,23 g
––– laktóza7,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 smetana 12% Smetana kravská sladká 12%
100 g 100 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
200 g 200 g měkkého salámu (gothaj) Měkký salám 200 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
hlíva ústřičná Hlíva ústřičná syrová
1 1 syreček Tvarůžky
pažitka Pažitka čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.