Nutriční hodnoty (Mexické vepřové plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 270 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,62 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 24,44 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 109,10 g |
| – cukry | 23,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 dkg 50 dkg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžičku 1 lžičku hladké petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |