Nutriční hodnoty (Švýcarské koláčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,25 g |
| Tuky | 142,06 g |
| – nasycené | 60,32 g |
| – nenasycené | 77,00 g |
| –– mononenasycené | 51,80 g |
| –– polynenasycené | 25,20 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 165 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 306,80 g |
| – cukry | 114,30 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |