Nutriční hodnoty (Švýcarské koláčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 561 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,25 g |
Tuky | 142,06 g |
– nasycené | 60,32 g |
– nenasycené | 77,00 g |
–– mononenasycené | 51,80 g |
–– polynenasycené | 25,20 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 514 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 306,80 g |
– cukry | 114,30 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |