Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s krutony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 802 kJ /
909 kcal
Bílkoviny14,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,17 g
Tuky58,48 g
– nasycené14,29 g
– nenasycené44,34 g
–– mononenasycené31,21 g
–– polynenasycené13,13 g
––– omega 33,35 g
Vláknina33,16 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy66,63 g
– cukry18,65 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
1/2 1/2 středního celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
2 plátky 2 plátky staršího chleba Chléb pšeničný kváskový
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.