Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 904 kJ / 933 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 129,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g | 
| Tuky | 36,27 g | 
| – nasycené | 5,89 g | 
| – nenasycené | 24,68 g | 
| –– mononenasycené | 18,63 g | 
| –– polynenasycené | 6,05 g | 
| ––– omega 3 | 1,43 g | 
| Vláknina | 6,83 g | 
| Cholesterol | 240 mg | 
| Sodík | 321 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 20,75 g | 
| – cukry | 7,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g | 
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| 1-2 kuličky 1-2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml | 
| masový vývar (podle potřeby) | Vývar masový |