Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 904 kJ /
933 kcal
Bílkoviny129,26 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky36,27 g
– nasycené5,89 g
– nenasycené24,68 g
–– mononenasycené18,63 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 31,43 g
Vláknina6,83 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy20,75 g
– cukry7,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá červená paprika Paprika červená sušená
1-2 kuličky 1-2 kuličky nového koření Nové koření
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
masový vývar (podle potřeby) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.