Nutriční hodnoty (Vepřové srdce v křenové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 556 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 77,56 g |
| – nasycené | 47,25 g |
| – nenasycené | 28,14 g |
| –– mononenasycené | 25,16 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 1,14 g |
| Cholesterol | 206 mg |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 26,84 g |
| – cukry | 11,66 g |
| ––– laktóza | 9,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřová srdce | Srdce vepřové | |
| 2 dkg 2 dkg slaniny | Špek | 20 g |
| 4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1/4 l 1/4 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 3 lžičky 3 lžičky strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| kolečko citrónu | Citrón čerstvý |