Královský řízek

ami.pea Kuchař:

Doba přípravy: 60 min. PT1H00M Hovězí maso 12 názorů

55

Suroviny

hovězí plátky
velký bílý Choceňský jogurt
kukuřičné lupínky
sůl
celé vejce
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran.

  2. Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku.

  3. Jako přílohu podáváme hranolky, brambory, chleba, možno i zeleninovou oblohu. DOBROU CHUŤ.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Královský řízek

  • eva hubova eva hubova

    Maso jsem měla z kýty,vejce jsem dala do jogurtu,smažila pomalu,řízky byly měkké:-pfoto:yes:+4

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    To se dalo čekat, že fotky zmiznou...;-) Podvůdky sem nepatří... Ale byly opravdu pěkné :-).

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Kdyz se jako priloha podavaji hranolky, brambory nebo chleb, proc nejsou na fotografii??? Je evidentne zkopirovana a i rizky z hovezi svickove dopekam v troube, protoze jinak jsou bud krvave nebo tuhe. Na upravu teleciho smazeni staci, ale o tom recept nic nerika.;-). Pokud autorka fotila sama, docela me zajima jaky dresink je v te sklenicce???:-O

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    vím,že jde řízek z lepšího hovězího,ale o nějaké marinaci není v receptu ani slovo,natož o DRUHU masa..taktéž o finální úpravě v troubě..:-S

    Odpovědět

  • žežule žežule(neregistrovaný)

    http://www.chocenskamlekarna.cz/zobraz_recept.php?IDreceptu=478

    Odpovědět

  • maris maris

    Fotky jsou zřejmě opravdu od profesionála, ami.pea - jestli nejsou Tvé a jestli nemáš svolení autora, tak je, prosím, odstraň, na fotky se vztahuje autorské právo a bez souhlasu autora se nesmí kopírovat a zveřejnovat. Jedná se i o fotku Smetanové brambory s jogurtovým přelivem. Dky:-K

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Dobrá je roštěná a nebo svíčková.Tohle je fotka profesionála.:yes:
    Je to skoro totožný postup na velice známé a výborné jogurtové kuřecí řízky.Jen by chtělo doplnit, kam s tím vejcem.Normálně se dává do jogurtu.:-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Chocolate (neregistrovaný/á), dělám stejně, jako píšeš:yes:

    Odpovědět

  • chocolate chocolate(neregistrovaný)

    A proč ne z hovězího?Řízky z hovězího dělávám, potřu je česnekem a olejem a dám odležet do chladu, poté obalím, osmažím a dám při nízké teplotě dopéct do trouby.S bramb.kaší je to výborné.

    Odpovědět

  • srettka srettka

    a víš že mám těstovinko ten samej pocit??? upravená fotka odeněkud;-)

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :-OZ HOVĚZÍCH PLÁTKŮ?

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Není to náááhodou ofocené?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: královský řízek královské řízky královský řízek recept lepší řízky královský kuřecí řízek královské řízky recept hovězí maso recepty recept královské řízky recept kralovsky rizek královský řízky řízek z hovězí svíčkové recept na kralovske rizky recept na královský řízek řízek královské kuřecí řízky řízky lupínky recepty královské řízky kuřecí královský řízek královský řízek z kuřecího masa řízky z hovězí svíčkové

Zapomněl/a jsem heslo