Královský řízek

ami.pea Kuchař: ami.pea

Doba přípravy: 60 min. Hovězí maso 12 názorů

Suroviny

hovězí plátky
velký bílý Choceňský jogurt
kukuřičné lupínky
sůl
celé vejce
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran.

  2. Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku.

  3. Jako přílohu podáváme hranolky, brambory, chleba, možno i zeleninovou oblohu. DOBROU CHUŤ.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Královský řízek

  • eva hubova eva hubova

    Maso jsem měla z kýty,vejce jsem dala do jogurtu,smažila pomalu,řízky byly měkké:-pfoto:yes:+4

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    To se dalo čekat, že fotky zmiznou...;-) Podvůdky sem nepatří... Ale byly opravdu pěkné :-).

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Kdyz se jako priloha podavaji hranolky, brambory nebo chleb, proc nejsou na fotografii??? Je evidentne zkopirovana a i rizky z hovezi svickove dopekam v troube, protoze jinak jsou bud krvave nebo tuhe. Na upravu teleciho smazeni staci, ale o tom recept nic nerika.;-). Pokud autorka fotila sama, docela me zajima jaky dresink je v te sklenicce???:-O

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    vím,že jde řízek z lepšího hovězího,ale o nějaké marinaci není v receptu ani slovo,natož o DRUHU masa..taktéž o finální úpravě v troubě..:-S

    Odpovědět

  • žežule žežule(neregistrovaný)

    http://www.chocenskamlekarna.cz/zobraz_recept.php?IDreceptu=478

    Odpovědět

  • maris maris

    Fotky jsou zřejmě opravdu od profesionála, ami.pea - jestli nejsou Tvé a jestli nemáš svolení autora, tak je, prosím, odstraň, na fotky se vztahuje autorské právo a bez souhlasu autora se nesmí kopírovat a zveřejnovat. Jedná se i o fotku Smetanové brambory s jogurtovým přelivem. Dky:-K

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska

    Dobrá je roštěná a nebo svíčková.Tohle je fotka profesionála.:yes:
    Je to skoro totožný postup na velice známé a výborné jogurtové kuřecí řízky.Jen by chtělo doplnit, kam s tím vejcem.Normálně se dává do jogurtu.:-)

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Chocolate (neregistrovaný/á), dělám stejně, jako píšeš:yes:

    Odpovědět

  • chocolate chocolate(neregistrovaný)

    A proč ne z hovězího?Řízky z hovězího dělávám, potřu je česnekem a olejem a dám odležet do chladu, poté obalím, osmažím a dám při nízké teplotě dopéct do trouby.S bramb.kaší je to výborné.

    Odpovědět

  • srettka srettka

    a víš že mám těstovinko ten samej pocit??? upravená fotka odeněkud;-)

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

    :-OZ HOVĚZÍCH PLÁTKŮ?

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Není to náááhodou ofocené?

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: královský řízek královské řízky královský řízek recept lepší řízky královský kuřecí řízek královské řízky recept hovězí maso recepty recept královské řízky recept na kralovske rizky recept kralovsky rizek královský řízky řízek z hovězí svíčkové recept na královský řízek královské kuřecí řízky řízek řízky lupínky recept-kralovsky řízek recepty královské řízky kuřecí královský řízek královský řízek z kuřecího masa

Zapomněl/a jsem heslo