Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 23 985 kJ / 5 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,50 g |
| Tuky | 312,87 g |
| – nasycené | 45,39 g |
| – nenasycené | 244,78 g |
| –– mononenasycené | 175,48 g |
| –– polynenasycené | 69,30 g |
| ––– omega 3 | 20,56 g |
| Vláknina | 23,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 654,75 g |
| – cukry | 377,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kefír (0,5 l) | Kefír | |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 1 hrníček 1 hrníček oleje (asi 1,5 dl) | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrníček 1 hrníček cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1-2 hrníčky 1-2 hrníčky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| kandované ovoce | Citron kandovaný |